Nettside

Vi designer, utvikler og drifter alt fra enkle landingssider til mer komplekse webløsninger. Ønsker du en helt enkel nettside, så får du det. Vi legger opp løpet etter dine behov.

Alltid inkludert

Hvordan fungerer nettsiden din i dag?

I dag starter en kjøpsprosess i nesten alle tilfeller på internett. Vi liker å gjøre research på ting vi skal handle i alt i fra kjøkken, tjenester eller klær. I vår digitale hverdag er det enkelt og sjekke ut markedet for det vi ønsker å kjøpe, og det koster oss ingenting å scrolle videre til neste tilbud.

Derfor er det viktig å ha et oppdatert nettsted med god, enkel og verdifull informasjon og en brukerreise som omtrent føles som å gå seg av selv. Brukeren skal like å være på nettsiden din! Hvordan ville potensielle kunder brukt nettsiden din i dag?

Nettsiden er til for å brukes

En nettside fungerer aller best om den brukes, også etter overlevering! Grip sjansen til å skrive et innlegg, legge ut en video eller noe annet som gir de som besøker nettsiden noe verdifullt! En god nettside er den som kontinuerlig gjenspeiler bedriften, om det er nye utførte oppdrag, nyheter, ledige stillinger eller annen nyttig informasjon.

Om du bruker oss til å lage ditt nye nettsted vil du få opplæring i år administrere deler eller hele nettsiden selv ved overlevering, eller benytte deg av en av våre driftspakker.