Innhold & søkemotor

Det er viktig å rangere godt i Google og andre søkemotorer. Da blir du ikke bare synlig for potensielle kunder i dag, men du slipper også å bruke store ressurser på markedsføring i fremtiden. Tekster er tidløse og kan hjelpe med å rangere høyt i søkemotorer i årevis.

Et søk kan bety et salg

Søkemotoroptimalisert nettside og innhold er noe som må jobbes med, og vi må bruke tiden til hjelp før vi ser noen resultater. En tommelfingerregel for å rangere i Google er 9 måneder. Google bruker tid på å scanne et nytt nettsted og vurdere om det kan være til hjelp for noen som søker etter dine tjenester. Om Google sine roboter anser din nettside som en problemløser for de søkende – får du plasseringen der etter. Så en søkemotoroptimalisert nettside med godt og relevant innhold er en investering for bedriften.

Driftspakke

Har du og din bedrift lyst til å bli bedre til å nå ut til kundene og potensielle kunder? Publiser innhold på nettside og sosiale medier for å øke bevisstheten rundt det dere driver med. Vi har forskjellige driftsavtaler hvor vi lager innhold for bedriften på månedlig basis.