Filmproduksjon

Vi filmer inntil 4K kvalitet og har moderne lyd-, lys- og kamerautstyr. Med vår drone kan filmen berikes med fantastiske bilder fra luften. Idéutvikling og presentasjon er en vesentlig del av dette arbeidet, og vi er med på hele prosessen!

Effektiv markedsføring

Video er en effektiv måte å nå ut med budskapet sitt på. De kan være forklarende, engasjerende og demonstrerende. Samtidig passer de ypperlig til presentasjoner, sosiale medier og andre former for markedsføring. Vi streber etter å lage profesjonelle videoer tilpasset din målgruppe, og ønsker å etablere langvarige kundeforhold.

Invester i kvalitet​

Hvor mange filmsnutter ser du på en dag? Film opptar mer og mer våre digitale flater – og ikke uten grunn! Film er et flott verktøy til å fange oppmerksomheten til folk, og et godt grunnlag til å informere folk om dine produkter og tjenester – uten at de kanskje en gang var interessert i utgangspunktet.

Vis bedriften fra sin beste side

Film var en gang for de store bedriftene, med store budsjett. Dette har forandret seg, og nå er film i vinden og blitt tilgjengelig for absolutt alle, uansett budsjett. Om det er en lavterskel film som er tatt på sparket og filmet med mobiltelefon, eller en storproduksjon med manus, lyssetting, iscenesetting og flere kamera – så er mye av effekten den samme, nettopp å formidle noe med bevegelige bilder og tiltrekkende virkemidler. En bedrift som lager en skikkelig film, vil skille seg ut og fremstå proffere enn den som ikke har det – så enkelt. Og i tillegg til dette vil den bedriften som har en god film kunne få ut budskapet og bli sett mer en den som ikke har det.

Potensielle kunder vil se film!

Ja, det er faktisk slik at vi ønsker å se film – og det å lese tekster eller klikke oss i en bildekavalkade begynner å bli et større tiltak enn det var noen år tilbake. I tillegg til publikum, så er aloritmene i søkemotor og sosiale medier at filmer blir prioritert. Om du bruker relevant filminnhold på nettsiden, så har du over 50 ganger så mye større sjanse for å havne på forsiden av Google. Vi har utstyret og kreativiteten for å lage filmen for deg og din bedrift – ta kontakt med oss!