Om oss

Trasé er et komplett mediebyrå som huser lang erfaring innen grafiske tjenester, webutvikling og film/foto.

Sandbakken Design ble startet av Fredrik våren 2014. I den spede begynnelsen ble det hovedsakelig design av logoer og visittkort, men etter kort tid begynte ballen å rulle, og nye, spennende oppdrag kom litt etter litt.

Etter noen år med design av logoer, grafiske profiler, reklameartikler og trykksaker, begynte bedriften å samarbeide med lokale aktører innen design av nettsider og film/foto.

Det viste seg at det var et marked for disse tjenestene, og med internett og sosiale medier i full blomstring ble dette et større satsningsområde i 2018.

Pål Martin og Fredrik begynte å samarbeide om foto- og videoproduksjon, og SH Media AS ble etablert sommeren 2019.

Med en økende oppdragsmengde innen drift og utvikling av nettsider ble Thomas innleid som webutvikler høsten 2018.

Siden den gang har Sandbakken Design og SH Media jobbet med nærmere 100 kunder innen design, utvikling og film/foto. Vi har levert utallige logoer, reklamemateriell, trykksaker, reklamefilmer, fotopakker og nettsider av ulik størrelse.

Vinteren 20/21 bestemte vi oss for å slå disse selskapene sammen til ett selskap. Med Trasé kan vi tilby våre kunder tilnærmet alle tjenester innen foto- og filmproduksjon, grafisk design og webutvikling.

Vi har store planer for fremtiden, og jobber med å kunne inkludere alle som vil være med oss videre på reisen. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester i forskjellige prisklasser.